Personvernerklæring for Detego AS

Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger i Detego AS er daglig leder.

Personopplysninger som vi lagrer

Vi lagrer personopplysninger levert av kunde til bruk i interne systemer som behandler domeneregistreringer og fakturering. Herunder ligger det firmnavn, organisasjonsummer, PID-nummer, navn, adresse, land, e-post adresse og telefonnummer. I tillegg logges det IP adressen som benyttes ved registrering av en bestilling. Ingen kortinformasjon lagres hos oss.

Vi benytter Google Analytics til å analysere adferdsmønster på vår nettside, men denne informasjonen behandles helt anonymt og kan ikke knyttes til deg som kunde.

Formål med behandlingen

For å kunne opprettholde et kundeforhold til deg som kunde er vi nødt til å lagre denne informasjonen for å møte de juridiske kravene som er satt hos de ulike toppnivå domenepolitikken, samt bokføringsloven i forbindelse med fakturering.

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og kundeservice i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om firmanavn, navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider eller til våre ansatte i forbindelse med kjøp eller avtaleinngåelse.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best mulig kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler. Vi benytter informasjonskapsler for følgende formål:

  • Analyse av hvordan nettsiden benyttes av de besøkende.
  • Skreddersøm av innhold basert på hvordan brukerne bruker nettsiden.
  • Oppdatering av handlekurv i forbindelse med bruk av vår nettside.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere:

  • Registrarsystemer (whois) som f.eks Norid – i forbindelse med domeneregistrering og -administrasjon

Utover dette vil vi ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt kunderegister så lenge du er kunde hos oss, og inntil 3 år etter at du har vært kunde.

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene. Du har alltid rett til å klage til Datatilsynet hvis du mener at vår behandling av dine personopplysninger er lovstridig. Du har også rett til å begjære kontaktinformasjonen din slettet fra alle våre systemer. En slik begjæring vil etterkommes innen rimlig tid og det vil leveres en bekreftelse på slettingen. Merk at ved en slik begjæring vil alle tjenester Detego AS leveres stoppes til den aktuelle kunden. Det vil kun beholdes data som er nødvendig for å overholde bokføringsloven.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Kontaktinformasjon

Ved henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting eller sletting, kan du ta kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon finner du under https://www.detego.no/kontakt.